Vrijwilligers gezocht!

Met een lekker voorjaarszonnetje en ijs op de sloten wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt aan het nieuwe seizoen van Speeltuin de Jeugdhoek.
Met ingang van de ledenjaarvergadering zitten we zonder voorzitter en wie o wie is toe aan nieuwe uitdaging en wil in ons bestuur deze functie op zich nemen. We vergaderen ongeveer 7 keer per jaar gedurende het Speeltuin seizoen en we bestaan uit een gezellige groep vrijwilligers.

We weten dat iedereen het druk heeft tegenwoordig met allerlei bezigheden, maar toch willen we een beroep doen op uw vrije tijd. Heeft u kinderen in de lagere schoolleeftijd en komt u regelmatig in de Speeltuin dan is oppasser wellicht iets voor u. U kunt ook samen met een buurvrouw/vriendin/moeder om de week een dagdeel voor uw rekening nemen. Door de week is de speeltuin op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 15:00-17:00. Op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur. Tijdens de vakanties is de speeltuin elke dag open van 13:00-17:00 uur.

Verder is de speeltuin ook een gezellige plek om een verjaardagspartijtje te vieren voor kinderen tot 12 jaar. We hebben een aantal vrijwilligers die deze partijtjes draaien, maar we hebben graag nog een paar nieuwe enthousiaste vrijwilligers hiervoor erbij in ons team. Ook scholen uit de omgeving vinden de weg naar de Jeugdhoek en dit is vaak s’morgens, om de vaste oppassers te ontlasten is dit misschien iets voor u erbij.

De meeste bestuursleden hebben geen kinderen meer op de basisschool, maar vinden het nog steeds leuk om zich in te zetten voor het speelplezier van jonge kinderen. Mocht u ook interesse hebben om  hieraan uw vrije tijd te besteden dan horen we het graag.

De eerste week van maart lopen we met een groep vrijwilligers door Alkmaar en Koedijk om geld op te halen voor Jantje Beton. De helft van de opbrengst ontvangt de Speeltuin om leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd. Wij zijn dus heel blij met uw gift en als u denkt ik wil ook wel met een collecte bus lopen dan horen we dat graag.
Vele handen maken ligt werk dus we hopen dat we voor het nieuwe seizoen vele nieuwe mensen kunnen verwelkomen in Speeltuin de Jeugdhoek.
Voor vragen of aanmelden kunt u mailen naar Ingrid Reus