Speeltuin de Jeugdhoek

Logo-speeltuin-de-jeugdhoek-rond-2

Speeltuinvereniging

De Jeugdhoek

Onze vrijwilligers

speeltuin-de-jeugdhoek-openingstijden-roundel

Voor jong en oud

Rookvrij

Lieve vrijwilligers

Lekkere snacks

Vrijwilligers in het zonnetje!

Onze speeltuin draait volledig op vrijwilligers en daar zijn wij ontzettend dankbaar voor! Zonder onze vrijwilligers zou de speeltuin geen succes zijn. Onze vrijwilligers zijn onder te verdelen in diverse hoofdtaken:

 • Bestuur
  • Voorzitter
  • Penningmeester
  • Secretaris
 • Inkoop
 • PR
 • Social media beheer
 • Website onderhoud
 • Activiteitencommissie
 • En natuurlijk de toezichthouders!
Helaas kan het soms gebeuren dat i.v.m. een tekort aan toezichthouders de speeltuin onverhoopt niet open is. Daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen!

Wat doe je als vrijwilliger?

Vrijwilliger zijn bij Speeltuin de Jeugdhoek is ontzettend leuk! Je wordt onderdeel van een gezellig team die zich met hart en ziel inzet voor onze speeltuin.

Als toezichthouder ben je overdag aanwezig van 14:00 tot 17:00. Je controleert of de regels van de speeltuin worden nageleefd en ondertussen help je de winkelhulp uit groep 8 met het bedienen van de winkel. Er is alle ruimte om even gezellig te kletsen met de ouders op het terras en eigen kinderen zijn natuurlijk ook welkom. Als dank krijg je ook nog eens een kleine vergoeding!

De leden van het bestuur en de activiteitencommissie kunnen ook altijd extra handjes gebruiken! Een paar keer per jaar hebben zij gezamenlijk overleg onder het genot van een kopje thee/koffie en een koekje. Samen maken zij belangrijke beslissingen omtrent het reilen en zeilen van de speeltuin en bedenken ze de leukste activiteiten!

 

 

Lijkt het jou ook leuk om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op via:

Onze vrijwilligers

Sinds 2013 ben ik betrokken geweest bij de speeltuin en heb ik vele mooie ontwikkelingen mee gemaakt. Mijn 3 kinderen hebben altijd genoten van de speeltuin, maar zijn nu op een leeftijd gekomen dat ze ook als vrijwilligers helpen bij de activiteitencomissie, die mooie evenementen organiseren voor de kinderen.
Na 10 jaar maak ik mijn bestuursplek vrij voor nieuwe mensen met frisse ideeën voor deze prachtige speeltuin.
Viola Kok
Voorzitter
"Door een oproep voor vrijwilligers via de Zandloper kwam ik terecht bij de speeltuin. Het leek mij ontzettend leuk om toezichthouder te worden! Terwijl mijn kinderen van toen 3 en 5 lekker speelden, hield ik mijn bezig met de winkel en alle bezoekers. Tijdens een gezellige overleg kwam ik erachter dat ze mijn hulp met socials en de website ook goed konden gebruiken."
Mirjam Jenkins
Socials & Webbeheer