Speeltuin de Jeugdhoek

Logo-speeltuin-de-jeugdhoek-rond-2

Speeltuinvereniging

De Jeugdhoek

Over ons

speeltuin-de-jeugdhoek-openingstijden-roundel

Voor jong en oud

Rookvrij

Lieve vrijwilligers

Lekkere snacks

Logo-speeltuin-de-jeugdhoek-rond-2

Over ons

Onze speeltuin vindt u in het hart van het dorp, heel rustig gelegen tussen de huizen, dus de beste recreatieplek voor jong Koedijk en omstreken.

De speeltuin is gericht op kinderen van 2 tot 12 jaar. Voor elke leeftijd genoeg uitdaging: minidraaimolentjes, minischommeltjes, een minitrapdraaimolen en zandbak voor de kleintjes en voor de wat grotere kinderen onder andere een ouderwetse draaimolen, een kabelbaan, schommels, ringen, een mega-glijbaan, klim- en klautertoestel, stapelblokken en een “klimlabyrint” om lekker in te spelen.

Vrijwilligers

Onze speeltuin draait volledig op vrijwilligers, het kan dus gebeuren dat de speeltuin onverhoopt niet open is, ons advies is dus om bij twijfel even te bellen met de speeltuin 072-5629662.

Voor schoolreisjes gaan wij speciaal buiten onze openingstijden open. Scholen zijn dan ook van harte welkom in onze gezellige speeltuin. Ook kunt u een partijtje bij ons vieren. Voor de jarige hebben we een speciale verrassing! Klik ook daarvoor op de link Schoolreisjes/Partijtjes of Contact.

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van onze activiteiten en openingstijden.

Geschiedenis

Waarom werd de speeltuin opgericht?

Door het vele verkeer en de nieuwbouw kwam er dringend behoefte aan een veilige speelplaats voor kinderen. Het oude voetbalveld van Koedijk kwam vrij doordat de voetbalvereniging een nieuw onderkomen vond, waar nu de ijsbaan is: naast de o.b.s. “De Zandloper”. Oud-burgemeester Schellinger van Koedijk (dat toen nog een zelfstandige gemeente was) is één van de grote promotors geweest. Als burgervader heeft hij het oude voetbalveld aan de huidige vereniging kosteloos overgedragen.

Heeft u ook hart voor de speeltuin? Geef u op als toezichthouder! Frequentie bepaalt u geheel zelf, maar met meer toezichthouders kunnen we het hele seizoen open blijven!

Veel plezier op deze site en tot ziens in de Speeltuin!