Speeltuin de Jeugdhoek

Logo-speeltuin-de-jeugdhoek-rond-2

Speeltuinvereniging

De Jeugdhoek

Terug blik naar een fantastisch kampeerweekend!

Door vrijwilliger Cindy 😄

“Het weekend waar menig kind in Koedijk het hele jaar naar uit kijkt, was afgelopen weekend dan eindelijk weer daar, het kampeerweekend in de speeltuin! 🥳 Bepakt en bezakt kwam iedereen zaterdag om 17.00 zijn tentje opzetten, voor iedereen was er wel een fijn plekje te vinden!

🍟 De jongsten mochten eerst aanschuiven voor onbeperkt patat, limo en snacks zo van de tafel, daarna waren de grotere aan de beurt. Zoals elk jaar waren er weer enthousiaste vossen te vinden tijdens de vossenjacht (dit jaar uitbundig gekleed geheel in het thema Glitter en glamour). Iedereen kan uiteindelijk het woord BlingBling ✨️ puzzelen en iedereen gaat door voor de hoofdprijs, een heerlijk waterijsje! 🍦 Er zijn kinderen die nog energie hebben om lekker te dansen, anderen trekken zich terug in hun tentjes. Na het broodje roosteren bij het kampvuur 🔥 is het dan toch echt tijd om te gaan slapen. Tanden worden nog braaf gepoetst en dan is het toch al snel rustig en stil op deze eendaagse camping.

De eerste vroege vogels zijn te herkennen door het kraken van de schommels en al snel wagen zich meerdere slaperige koppies aan de speeltoestellen en dan is het tijd voor de ochtendgymnastiek. We ontbijten met wat fruit en cadetten en sluiten het kampeerweekend af met een stoelendans met 50 kids. Wat een feest! 🥳

Moe maar voldaan worden de slaapzakken weer opgerold, de luchtbedden leeggelaten en de tenten weer ingepakt. Kampeerweekend 2023 zit er weer op, we hebben even nodig om weer bij te komen, maar kunnen niet wachten tot volgend jaar! 😄👍🏻”