Speeltuin de Jeugdhoek

Logo-speeltuin-de-jeugdhoek-rond-2

Speeltuinvereniging

De Jeugdhoek

Vrijwilliger worden

speeltuin-de-jeugdhoek-openingstijden-roundel

Voor jong en oud

Rookvrij

Lieve vrijwilligers

Lekkere snacks

Wij hebben jouw hulp hard nodig!​

Het is vorig seizoen meerder keren voorgevallen dat op een mooie dag de speeltuin dicht moest blijven ivm een tekort aan toezichthouders/vrijwilligers.

Onze mooie fijne rustige speelplek voor de jeugd van Koedijk is daarom op zoek naar meer oppassers/toezichthouders, zodat het mogelijk blijft voor de kinderen om iedere dag veilig te kunnen spelen!

Wat doen toezichthouders?

  • De vrijwilligers van speeltuin de Jeugdhoek hebben uitsluitend algemeen toezicht.
  • Volwassenen blijven altijd zélf verantwoordelijk voor het toezicht op hun kind(eren).
  • Bezoekers van de speeltuin dienen altijd de aanwijzingen van de medewerkers van de speeltuin op te volgen.

Kortom zij houden een oogje in het zeil op de kinderen en het winkeltje.
Er is ook een kleine onkostenvergoeding aan verbonden. De frequentie laten we geheel aan U over. Onze voorkeur gaat uit naar 2x per maand.
Kom jij een paar uurtjes in de maand ons team versterken?

Stuur ons een mailtje of een pb op facebook. Je kan natuurlijk ook altijd in de speeltuin zelf je aanmelden. Hoe meer toezichthouders, hoe vaker we open kunnen blijven!
vrijwilligers@speeltuindejeugdhoek.nl

Enthousiaste voorzitter gezocht!

Dit jaar zal de voorzitter Viola Kok aftreden en zich niet meer verkiesbaar stellen. Sinds 2013 is zij betrokken geweest en heeft ze veel mooie ontwikkelingen mee gemaakt, haar 3 kinderen hebben altijd genoten van deze speeltuin, maar zijn nu op een leeftijd gekomen dat ze als vrijwilligers helpen bij de activiteitencommissie, die mooie evenementen voor de kinderen organiseren.

Na 10 jaar maakt ze haar bestuursplek vrij voor nieuwe mensen met frisse ideeën voor deze prachtige speeltuin.

Over de speeltuin

Een heerlijk veilig speelplek voor kinderen tot 12 jaar. Hier kan je in de luwte genieten van de glimlach van een spelend kind onder het genoot van een drankje of ijsje uit het winkeltje. Waar groep 8 ers hun eerste verkoopervaring opdoen. De speeltuin is iedere dag open mits er vrijwilligers genoeg zijn en het weer het toelaat. Omdat we van april tot oktober open zijn is de “vrijwilligerstaak” goed te doen. Een rooster waarop je zelf dagen kunt aangeven en je kunt aanmelden om van 2-5 een paar keer per maand te openen en op veilig spelen te letten. De speeltuin wordt zeer goed onderhouden door een actieve club onderhoudsmensen. 

En dan heeft de speeltuin nog een aantal vrijwilligers als bestuur. Penningmeester, secretaris, voorzitter, pr medewerker, hoofd inkoop en hoofd planning maken dat deze speeltuin op tijd zijn gemeente subsidie binnen heeft, maar ziet ook toe op de veiligheid van de toestellen en de omgeving. Ieder speelseizoen komen zij een avond of 5 samen om de juiste keuzes voor deze dorp speelplek te maken. 

We zijn dus op zoek naar nieuw bestuurslid/voorzitter!

De algemene ledenjaarvergadering zal plaatsvinden op 22 mei 19.00 uur.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, doe dit dan via info@speeltuindejeugdhoek.nl